Audioproductie? Mijn stem heb je.

Jouw verhaal vertellen zoals het bedoeld is. Niet zomaar een stuk tekst voorlezen, maar spelen met spanning door stiltes, dynamiek en emotie toe te voegen. Daar word ik enthousiast van. Luister maar!

Stemdemo

00:00
00:00
  • Sportraad Reclame 00:00
00:00
00:00
  • Chidoz Breda 00:00
  • Chidoz Tag-on 00:00

"Chidoz. Legendary Burritoz!"

Opdrachtgever: Chidoz Breda
Soort: Radiocampagne

Samen met: SONICFLUENCE, BredaNu

Voor de landelijke Mexciaanse fast-foodketen Chidoz produceerde ik een 20 seconden durende radiospot en een 5 seconden durende tag-on. Doel? Een jonge doelgroep aanspreken om eens een keer langs te komen en helemaal zelf je favoriete snack samen te stellen. Het resultaat: Een zeer energieke commercial waarbij alle zintuigen geprikkeld worden om de heerlijke Mexicaanse snacks te proberen. Vooral de drum&bass beat valt bij de doelgroep goed in de smaak! Maar de échte kers op de taart was de eindzin: CHIDOZ. LEGENDARY BURRITOZ!

Beluister de twee spots door op de pijltjes te klikken.

Een energieke oproep die échte muziekliefhebbers triggert.

Opdrachtgever: Velvet Music Breda
Soort: Radiocampagne

Samen met: SONICFLUENCE, BredaNu

Eén telefoontje van niet langer dan 5 minuten was genoeg om deze radiospot voor record store Velvet Music Breda vanuit het niets op te bouwen. De spot was te horen tijdens de tribute-uitzendingen van het Bredase muziekfestival Breda Barst. Muziekliefhebbers die aan het luisteren zijn worden direct getriggerd door de drumslag, het catchy deuntje op de achtergrond en de vele namen van artiesten die voorbij komen. De unique selling point ‘nieuw vinyl’ komt duidelijk naar voren en wordt op een snelle manier uitgelegd aan de luisteraar. De spot wordt afgesloten met een call to action naar de winkel, alleen voor échte muziekliefhebbers. In het geheel concludeert dit een simpele, doch zeer doeltreffende spot.

00:00
00:00
  • Velvet Music Breda reclame 00:00
00:00
00:00
  • Medipoint Breda Commercial 00:00

Een heldere informatieve mededeling afgestemd op de oudere doelgroep.

Opdrachtgever: Medipoint Breda
Soort: Radiocampagne

Samen met: BredaNu

Mediamattie vindt het belangrijk dat iedere spot aansluiting vindt in de juiste doelgroep. De doelgroep van Medipoint, verhuurder in rollators, scootmobielen en aangepaste fietsen, bestaat uit voornamelijk oudere mensen. Om de informatie duidelijk op hen over te brengen hebben we extra goed gelet op articulatie, tone-of-voice en sfeer. Dit is bijvoorbeeld goed terug te zien in het gebruik van het woord ‘schuine streep’ in plaats van het populairdere ‘slash’. Ook het jazz-achtige muziekje op de achtergrond sluit aan bij de oudere doelgroep. Door de cold-open met alleen een voice-over wordt de aandacht van de luisteraar direct getrokken. Het was een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen een serieuze, maar toch energieke voice-over, maar volgens Medipoint is dit perfect geslaagd. Een commercial waar we trots op zijn dus!

NOS Koningsdag 2021

Halverwege april kreeg ik het allertofste telefoontje uit m’n voice-over carrière tot nu toe… Of ik wilde helpen met het inspreken van de voice-overs voor de regioquiz van NOS Koningsdag 2021. Tja… Dan duik je natuurlijk DIRECT je voice-over studio in. Oranje boven!

Waar de kennis vandaan komt: Door talentenstation XM Radio kwam ik, na m'n stage bij BNNVARA terecht bij Radio 538 en Radio Veronica waar ik als radio producer iedere dag leerde wat wel en wat niet werkt op het gebied van audio. Deze kennis is gemakkelijk door te vertalen naar radiocommercials en podcasts. De passie voor radio is al vanaf m’n twaalfde levensjaar aanwezig en sindsdien heb ik heel veel kennis opgedaan door boeken te lezen, door cursussen te volgen maar vooral door lekker veel te proberen.

Beluister hier de wekelijkse real-life ondernemerspodcast 'Maat-Werk'

Mag ik jouw voice-over opnemen? Leuk!

Stuur een mailtje naar mijnstemhebje@mediamattie.nl en ik reageer heel snel.

Specialiteiten

Info

Copyright © 2023 Mediamattie